Goede verwarming is essentieel voor comfortabel wonen of werken. Installatieburo Kamp is gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarming, zoals het vervangen van cv-ketels, radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Ook de reparatie en het onderhoud aan uw cv-toestel is bij ons in goede handen. Tevens verzorgen wij de complete aansluiting van duurzame systemen met uw huidige verwarmingsinstallatie.

CV Installaties
Uw CV ketel is van essentieel belang voor de warmte- en warmwatervoorziening in uw woning. Mits uw CV ketel goed wordt onderhouden, gaat het toestel ongeveer tien tot vijftien jaar mee. Het is raadzaam om niet te lang te wachten met het vervangen van uw CV ketel; dit zorgt in veel gevallen alleen maar voor frustraties en onnodige reparatiekosten. Ook als u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige CV ketel, kan het de moeite waard zijn om over te gaan tot de aanschaf van een nieuw exemplaar. Installatieburo Kamp is gespecialiseerd in CV ketels en vertelt u graag wat meer over de voordelen van een nieuwe CV ketel en de mogelijkheden in combinatie met duurzame systemen. Tevens verzorgen wij de benodigde onderhoud aan uw cv installatie. Hierbij is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Radiatoren
Wij bieden een ruim assortiment aan radiatoren aan. Dit zorgt ervoor dat er binnen elke gewenste stijl een passende radiator geleverd kan worden. Een designradiator of een kleine radiator voor in het toilet. Voor een advies op maat neemt u contact op met ons. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden de bijpassende radiator.

Vloerverwarming
Installatieburo Kamp kan voor u de meest uiteenlopende vloerverwarmingssystemen verzorgen in uw woning of bedrijf. Als hoofd of bijverwarming, bestaand of nieuwbouw overal is het mogelijk een comfortabele vloerverwarming te realiseren zodat u optimaal kunt genieten van voldoende wooncomfort. Ook het infrezen in bestaande dekvloeren is mogelijk.