Installatieburo Kamp verzorgt alle loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen en onderhouden van gas- en waterleidingen of installaties en het verzorgen en onderhouden van het rioleringssysteem. Zowel binnen als buiten uw gebouw. Gas- en watertechniek zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle aanpassingen van uw gas- en/of waterinstallatie in uw woning of bedrijf, zoals het installatiewerk voor een keuken of badkamer.

Gas
Aardgas is in het merendeel van de Nederlandse woningen nog steeds de (hoofd-)energiebron voor verwarming, koken en de warmwatervoorziening. Vanaf de meterkast stroomt het aardgas naar het vragende toestel. Als erkend InstallQ gasinstallateur is Installatieburo Kamp uw vertrouwde partner voor uw gehele gasinstallatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, aanpassingen, onderhoud of inspectie. Vanaf het eerste advies en ontwerp tot en met de uitvoering en inspectie legt u bij Installatieburo Kamp alles in één hand.

Water
Installatieburo Kamp is een erkend installateur voor koud- en warmwaterinstallaties. Wij  voorzien u graag van schoon en helder drink- en badwater door de aanleg of aanpassing van leidingsystemen voor koud- en warmwaterinstallaties. Bij het ontwerp van uw installatie kunnen wij u een goed advies geven over de toe te passen materialen en het leidingverloop. Of het nu om nieuwbouw of verbouw gaat, Installatieburo Kamp heeft voor al uw leidingwerk een passende oplossing voorhanden.

Riolering
De aanleg of vernieuwing van afvoeren en rioleringssystemen voor binnen en buiten behoort tot ons dagelijks werk. De binnenriolering zal vaak in kruipruimtes, schachten, koven, in dekvloeren en wanden te vinden zijn. Naast rioleringssystemen legt Installatieburo Kamp ook hemelwaterafvoeren aan.