Zonneboilersysteem Opmeer
Zonneboilersysteem
Bij een particulier in Opmeer hebben we een zonneboilersysteem van Nefit geplaats. Het systeem heeft een zonneboiler van 300 liter en 3 zonnecollectoren. De zon zorgt voor de opwarming van het warme tapwater.
36 zonnepanelen Wognum
36 zonnepanelen
Bij een bedrijfspand in Wognum hebben we de complete installatie verricht voor totaal 36 stuks zonnepanelen. Hierbij is de elektrische installatie aangepast en een passende omvormer geplaatst. Tevens hebben we zorggedragen voor de bijbehorende subsidieaanvraag.
Renovatie badkamer Wognum
Renovatie badkamer
Bij een particulier in Wognum hebben we de complete badkamer gerealiseerd. Hierbij is het verouderde sanitair verwijderd, zijn de leidingen aangepast. Vervolgens is het tegelwerk en sanitair geplaatst.
Renovatie dakgoot Wognum
Renovatie dakgoot
Inmiddels zijn er al vele zinken dakgoten vervangen in Wognum en omgeving. Voorkom houtrot en lekkage en vervang uw dakgoot tijdig!
Vervangen CV ketel Nibbixwoud
Vervangen CV ketel
Bij een woning in Nibbixwoud hebben we de oude CV ketel vervangen voor een Nefit Trendline II CW 6. Dit om voldoende warm tapwater te hebben en minder energieverbruik!
Renovatie toilet Zorginstelling
Renovatie toilet
Voor een zorginstelling hebben we de complete renovatie verzorgd van de douche- en toiletruimtes. Hierbij zijn ook de verwarmingsinstallaties aangepast.